10 trucuri simple de coafat care te vor face sa arati cu cel putin 5 ani mai tanar

Buclele. Când vine vorba de stiluri de tunsoare, cel mai bun mod de a te face să arăți mai tânăr este să alegi tunsori stratificate sau tunsul în trepte.

Culoare. Părul de culoare deschisă creează un efect de întinerire – aceasta este una dintre regulile fundamentale ale coafării. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă să selectați tonul și umbra potrivită. Se recomandă să vă faceți părul mai mult de două sau trei tonuri mai deschise decât culoarea sa naturală.

Pentru femeile care nu doresc modificări radicale ale imaginii, sfatul nostru este să încercati să luminati câteva suvite. Acest lucru va da strălucirepielii dvs. și va adăuga dinamică imaginii dvs. de ansamblu.

Lungime. Parul scurt este asociat cu un stil de viata activ si cu tineretul, astfel incat cu cat inaintati in varsta cu atat tunsoarea trebuie sa devina mai scurta. Dar aveți grijă să evitați extremele – coafurile ultra-scurte tind să accentueze ovalul feței, care în mod inevitabil devine mai puțin definită odată cu vârsta. Cea mai bună opțiune este de a alege lungimi care variază de la nivelul bărbiei la nivelul gâtului.

Volum. Părul fara volum ne face să parem mai în vârstă, deci este mai bine să vă faceți coafura voluminoasă. Volumul potrivit ar trebui să arate natural și neclar. De asemenea, vă recomandăm să aplicați fixativ de păr (dar nu uitați să-l utilizați cu moderatie).

Bretonul. Un breton te poate intineri – ascunde ridurile de pe frunte si iti scoate ochii in evidenta. Soluția optimă este de a realiza fire structurate cu grosime medie. Purtarea bretonului prea gros și drept vă poate supraîncărca imaginea.

Cararea. Purtarea unei carari pe centru va face vizibil mai în vârstă. Vă sfătuim să utilizați diferite opțiuni. Încercați să experimentati, pieptandu-vă părul înapoi sau aranjandu-l într-un mod zigzag.

Coafura de seara. Când vă pregătiți să ieșiți seara, nu trebuie sa aveti fire fixe, coafuri ridicate și stilul retro. Ca și în cazul altor tipuri de coafuri, o coafură de seară ar trebui să pară mereu naturala. Mai mult decât atât, puteți adăuga o nota jucăușă.

Loading...