Dieta pe baza de muraturi! Cum poti slabi în doar trei zile

Murăturile reprezintă alimente tradiţionale de iarnă ale românilor. Puţini ştiu că pot juca un rol important dacă vrei să scapi de kilogramele nedorite. Murăturile au efect în arderea kilogramelor dar depinde de modul cum sunt preparate. Adaosul de zahăr in oţetul pentru muraturi le creşte numărul de calorii fiind, aşadar, de evitat Nici murăturile din comerţ care conţin înculcitori sau arome artificiale nu te vor ajuta la fel de mult.

Dacă doreşti să scapi rapid de câteva kilograme încearca dieta de trei zile cu varză murată. Ziua 1- Consumă pe tot parcursul zilei aproximativ un kilogram de varză murată. Vei solicitia metabolismul să ard rapid grasimile. Ziua 2- Se reduce cantitatea de varză murată la 700 de grame. În această zi poţi consuma un ou fiert la gustarea dintre micul dejun şi prânz dar şi mere la masa de la prânz.

Ziua 3- În ultima zi poţi combina meniurile din primele două zile. Atenţie: Dieta cu varză murată nu asigură toţi nutrienţii necesari astfel încat nu este recomandat să o repeţi mai devreme de o lună!

Bonus: De ce sa nu-ti mai usuci niciodata rufele in casa – Poti avea probleme grave de sanatate. Multe dintre noi obisnuiesc sa isi usuce rufele in apartament, in special in perioada iernii, folosind uscatoarele portabile. Cu toate acestea, oamenii de stiinta sustin ca uscarea rufelor in casa poate duce la probleme grave de sanatate.

Uscarea rufelor ude in interiorul apartamentului duce la umezeala ridicata in aer, care reprezinta un risc urias pentru persoanele predispuse la astm si alergii. In plus, uscarea rufelor in casa este asociata cu un numar ridicat de acarieni de praf si spori de mucegai in aer. Studiile arata ca multe persoana nu sunt constiente ca trebuie sa isi aeriseasca locuintele si sa foloseasca ventilatoare.

Multe dintre noi obisnuiesc sa isi usuce rufele in apartament, in special in perioada iernii, folosind uscatoarele portabile. Umezeala de la rufele umede, lipsa ventilatiei si calitatea slaba a aerului sunt amenintari uriase pentru sanatate.

Daca nu ai posibilitatea sa-ti usuci rufele intr-un spatiu exterior, asigura-te ca locuinta ta este bine aerisita. Deschide ferestrele si foloseste hotele atunci cand gatesti, iti speli vasele, faci dus sau folosesti masina de spalat vase.

Bonus: Cu albastru de metil vindecati garantat infectiile urinare, durerile in gat, aftele bucale si ranile. Albastrul de metil este o substanţă organică descoperită de medicul Paul Ehrilch, în anul 1891.

Omul de ştiinţă Paul Ehrilch a descoperit că albastrul de metil ar putea fi un tratament eficient împotriva malariei, fiind administrat soldaţilor americani.

Această substanţă organică este cât se poate de eficientă şi în zilele noastre. În unele cazuri, albastrul de metil poate fi o variantă mai uşoară de tratament, înlocuind chiar şi antibioticele.

Se găseşte în unele farmacii tradiţionale, sub formă de picături sau capsule administrate conform prospectului, şi poate da rezultate excepţionale atât în tratamentele interne, cât şi externe.

Rezultate fenomenale împotriva infecţiilor urinare
Albastrul de metil dă rezultate fenomenale atunci când este administrat pe cale orală, împotriva cistitelor sau nefritelor produse de bacterii. Cu o toxicitate redusă, produsul este tolerat în tratamentele de lungă durată, ajutând la ţinerea sub control a infecţiilor urinare produse de cele mai rebele bacterii.

Este bine de ştiut că în urma administrării interne a substanţei, urina va căpăta o colorație albastră sau verde, care nu trebuie să îngrijoreze – acesta este semnul că substanţa este eliminată pe căile urinare, exercitându-şi, în acest mod, efectele antiseptice.

♣ Pentru a fi eficiente, curele se ţin timp de 10-21 de zile (conform prospectului), iar după o pauză de 3-7 zile, ele se repetă, până când analizele microbiologice arată vindecarea.

Dureri de gât, răceli
Durerile de gât reprezintă iritația sau mâncărimea (furnicătură) unei zone a faringelui (gâtului) care se intensifică la deglutiție (înghiţire). Atunci când această durere apare ca urmare a infecţiilor bacteriene sau virale, alergiilor sau inflamațiilor, se poate apela la remediul cu albastrul de metil.

Albastrul de metil are proprietati antibacteriene
♣ Încă de la primele dureri, se aplică local albastru de metil, folosindu-se un beţişor de urechi. Se aplică câte puţin pe ambele amigdale, chiar dacă gustul este amar. Aplicarea locală realizată încă de la primele simptome poate duce la reducerea inflamaţiei în doar 5-6 ore.

Afte bucale
Leziuni simple sau ulceraţii dureroase, aftele bucale apar la nivelul gurii, fiind cauzate de un virus. Pe lângă menţinerea unei igiene riguroase (cea mai importantă măsură de prevenire şi tratament), se poate apela şi la un leac cu albastru de metil, care luptă eficient împotriva infecţiilor cavităţii bucale.

♣ Se toarnă câteva picături de albastru de metil pe un tifon uscat şi se tamponează cu el în gură. În cazul în care candidoza bucală persistă mai mult de 5 zile, se recomandă sfatul specialistului.

Răni uşoare
Pielea noastră este populată de peste 250 de specii de bacterii, multe dintre ele cauză de infecţii cutanate. Prin urmare, orice plagă este infectată de la bun început şi trebuie sterilizată. Zgârieturile, tăieturile şi juliturile, fac parte din viaţa de zi cu zi şi chiar dacă nu sunt atât de grave, există riscul să se infecteze sau să lase cicatrici neplăcute.

♣ Albastrul de metil este o substanţă cu proprietăţi antibacteriene, fiind folosit şi pentru dezinfectarea rănilor uşoare, superficiale. Cu un pansament steril, îmbibat în albastru de metil, se şterge rana închisă, însă nu agresiv. Singurul aspect negativ este că, pentru timp limitat, remediul colorează pielea unde este aplicat.

Loading...