Sora îi cânta un cantec de leagan fetitei nou-nascute. Lacrimile curg cand îsi da seama ca a facut-o sa zambeasca

Cui nu-i place muzica? Aşa cum a spus Bob Marley: „Partea bună a muzicii este că, atunci când te loveşte, nu simţi nicio durere.”. Fără îndoială, muzica a liniştit oamenii de-a lungul timpului, indiferent de vârsta lor.

Mulţi dintre noi pot enumera o sumedenie de cântece şi trupe preferate, dar uneori muzica are mai multă semnificaţie atunci când vine direct de la cei pe care îi iubim.

Cel puţin aşa s-a întâmplat în această poveste adorabilă

Videoclipul, care le are ca protagoniste pe cele două surori, a devenit de curând viral.

Cele două fete sunt Allie, de nouă ani şi sora ei, micuţa Ashlyn. Pentru că Ashlyn are doar şapte săptămâni, are nevoie de multă atenţie şi confort, mai ales când se pregăteşte pentru somn. Astfel, Allie a decis să-i cânte lui Ashlyn ca să o ajute să se relaxeze.

Reacţia lui Ashlyn este cel mai drăgălaş lucru văzut vreodată.

Pe măsură ce Ashlyn recunoaşte vocea surorii ei, ea schiţează un mic zâmbet.

Cântecelul pe care Allie îl cântă este „Circle of Life” de pe coloana sonoră a filmului animat „Regele Leu”, care este probabil o alegere potrivită, deoarece clipul o înfăţişează ca fiind o adevărată soră protectoare. Totuşi, de îndată ce Allie îşi vede surioara zâmbind, îşi pierde calmul. După un scurt, „aww”, fetiţa e nevoită să-şi ascundă faţa.

În clipa următoare, lacrimile curg pe obrajii lui Allie.

Dar filmarea nu se opreşte aici.

În timp ce Allie are ochii plini de lacrimi, mama o întreabă de ce plânge. „Pentru că o iubeşti atât de mult?”, întreabă mama ei. După o clipă, Allie răspunde: „Pentru că ea a zâmbit când m-a auzit cântând!” Ea reuşeşte să se liniştească şi continuă să-i cânte micuţei Ashlyn. Dar emoţiile încă nu au trecut.

Văzând legătura adorabilă dintre cele două fetiţe, chiar şi mama este impresionată până la lacrimi: „M-aţi făcut şi pe mine să plâng”, spune aceasta!

Această întâmplare ajunge la coarda sensibilă a oricărei persoane care vizionează măcar o dată filmarea.

La urma urmei, cine nu se poate regăsi în legătura plină de inocenţă dintre Allie şi Ashlyn? Toată lumea iubeşte muzica chiar de la o vârstă foarte fragedă – mai ales atunci când este cântată de cineva care ne iubeşte şi pe care-l iubim. Fără îndoială, acesta a fost un moment cu totul special petrecut între cele două surori. Totuşi, trebuie să vizionaţi videoclipul pentru a-l înţelege pe deplin.

Baby smiles in her sleep when sister starts singing

Oh my heart! You will love what happens when 9-year-old Allie starts singing to 7-week-old Ashlyn! #ImCrying #soAreYou #sisters Thanks to mom Ashley Skaggs for sharing!

Publicată de For Every Mom pe Marţi, 9 mai 2017

Loading...