Studiu despre beneficiile Vitaminei D, dar din surse naturale, postat de reprezentanta Comisiei Europene

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a postat, marţi pe Facebook, un studiu finanţat de UE, publicat în 2017, care arată că cercetătorii recomandă o alimentaţie bogată în vitamina D, mai ales în lunile de iarnă.
„Cercetătorii recomandă o alimentaţie bogată în vitamina, mai ales în lunile de iarna, care să includă produse precum ouă, peşte gras şi ciuperci, arată un studiu finanţat de Uniunea Europeană şi publicat în anul 2017.”, precizează Reprezentaţa CE în România, pe pagina de Facebook.

Aceştia o citează pe coordonatorul proiectului din 2017 care spune că trebuie efectuate cercetări privind nutriţia. „«Trebuie să desfăşurăm cercetări privind nutriţia în grupurile de populaţie vulnerabile, pentru a dezvolta recomandări specifice etapei de viaţă pentru aportul de nutrienţi», declara coordonatorul de proiect Mairead Kiely cu privire la direcţiile viitoare de cercetare. ”, conchide sursa citată.

Liviu Dragnea a spus, duminică seară, după discuţiile despre buget în Comitetul Executiv al PSD, că intenţionează ca o sumă importantă din fondurile serviciilor secrete să ajungă la Sănătate, pentru programele destinate copiilor, precum alocarea de vitamina D sau schemele pentru diabetici.

Bonus: Niciodata sa nu mai porti aceste haine. Ele pot fi periculoase pentru sanatatea ta. Care este motivul.Niciodata sa nu mai porti aceste haine. Ele pot fi periculoase pentru sanatatea ta. Care este motivul Majoritatea femeilor se plâng în ziua de astăzi de dureri tot mai acute de spate, iar motivele pentru apariția acestora sunt diverse. Dacă până acum credeai că poziția inadecvată a corpului este principala cauză a durerilor de spate, specialiștii au descoperit că și modul în care ne alegem hainele poate genera un disconfort în zona lombară.

Hainele pe care le purtăm trebuie alese cu grijă și nu numai pentru că vrem să avem un aspect impecabil, ci și pentru că ne pot influența într-un mod decisiv starea de sănătate, potrivit independent.co.uk. Cercetătorii au descoperit de curând că blugi skinny și paltoanele cu glugă pot provoca dureri de spate.

Blugii foarte strâmți influențează mobilitatea și obligă anumiți mușchi să stea într-o poziție fixă. Acest lucru face ca poziția corpului să fie una greșită, mersul obișnuit va fi deformat și pot să apară durerile de spate.

Pantofii cu toc au fost blamați o perioadă lungă de timp pentru că ar cauza durerile de spate, însă cercetările recente au arătat că nu sunt singurii vinovați. Pantofii decupați în spate și balerinii pot cauza de asemenea dureri de spate, atunci când sunt purtați mult prea des.

Medicii avertizează că paltoanele cu glugă sunt un alt dușman de temut al spatelui. Poate părea ciudat, însă glugile grele ale paltoanelor și gențile purtate pe umăr împiedică mișcarea liberă a corpului, iar coloana este supusă unei presiuni mai mari, ceea ce generează durerile de spate.

Loading...