Tunsori stratificate: un mijloc de transformare pentru toate tipurile de par

Ca rezultat al unei asemenea tunsori, imaginea este imbunatatita, stilul si manierele femeilor sunt transformate. Tnsoarea – aceasta este cu siguranta o schimbare in bine. Acest mod va ofera posibilitatea de a crea noi coafuri, subliniind originalitatea si individualitatea femeilor. In plus fata de schimbarile de aspect, tunsorile stratificate dau o imagine chiar mai luxoasa, mai ales ai un par bogat.

Chiar si doamnele cu par mai „rar” si subtire pot obtine volumul dorit si o coafura superba. Caracteristica principala este ca parul va oferi oricarui tip de fata un aspect perfect. Straturile de par de diferite lungimi perfectioneaza contururile fetei, le dau feminitate, in timp ce aspectul devine mai expresiv si mai deschis.

Cu aceste tunsori, doamnele par mai tinere decat varsta lor, au un aspect mai rafinat si mai feminin. Majoritatea femeilor prefera acest tip de tunsoare. Si exista multe motive pentru acest lucru.

1. Este universala deoarece se potriveste oricarei forme de fata. 2. Este potrivita pentru toate varstele. 3. Nu necesita eforturi mari pentru ingrijire. 4. In functie de tipul de par, puteti ajusta forma fetei: ascundeti defectele si, in acelasi timp, va puneti in valoare atuurile. 5. Pentru a pastra forma tunsorii, nu este nevoie sa vizitati frecvent saloanele de coafura: o singura data este suficient pentru 2 sau 3 luni. Cu aceasta coafura veti arata bine ingrijita si la moda.

O nuanta suplimentara aduce un plus de tinerete. Poate incercati si dumneavoastra.

Bonus: Stiai ca poti sa te epilezi cu sapun? Pare greu de crezut, dar chiar merge! In 10 minute esti gata, uite ce trebuie sa faci.Epilarea este un proces neplacut pentru toate femeile. Motivele? Dureaza destul de mult si este dureros. Stiati insa ca puteti rezolva ambele probleme usor, cu un produs ieftin, pe care il puteti prepara in propria casa? Iata ce trebuie sa faceti: mai intai, topiti intr-o oala un sapun obisnuit, cu care va spalati pe maini.

Ulterior, adaugati in pasta rezultata o lingura de faina de naut, o lingura de faina de linte si o lingura de turmeric; la final lasati pasta sa se intareasca. Veti obtine un sapun natural, pe care il puteti folosi cu succes pentru epilat. Aplicati-l pe piele asa cum faceti cand va spalati in mod normal, dar dupa ce ati sapunit bine zona vizata nu va clatiti, lasati sapunul sa actioneze pentru 10 minute.

Bonus: Cu albastru de metil vindecati garantat infectiile urinare, durerile in gat, aftele bucale si ranile. Albastrul de metil este o substanţă organică descoperită de medicul Paul Ehrilch, în anul 1891.

Omul de ştiinţă Paul Ehrilch a descoperit că albastrul de metil ar putea fi un tratament eficient împotriva malariei, fiind administrat soldaţilor americani.

Această substanţă organică este cât se poate de eficientă şi în zilele noastre. În unele cazuri, albastrul de metil poate fi o variantă mai uşoară de tratament, înlocuind chiar şi antibioticele.

Se găseşte în unele farmacii tradiţionale, sub formă de picături sau capsule administrate conform prospectului, şi poate da rezultate excepţionale atât în tratamentele interne, cât şi externe.

Rezultate fenomenale împotriva infecţiilor urinare
Albastrul de metil dă rezultate fenomenale atunci când este administrat pe cale orală, împotriva cistitelor sau nefritelor produse de bacterii. Cu o toxicitate redusă, produsul este tolerat în tratamentele de lungă durată, ajutând la ţinerea sub control a infecţiilor urinare produse de cele mai rebele bacterii.

Este bine de ştiut că în urma administrării interne a substanţei, urina va căpăta o colorație albastră sau verde, care nu trebuie să îngrijoreze – acesta este semnul că substanţa este eliminată pe căile urinare, exercitându-şi, în acest mod, efectele antiseptice.

♣ Pentru a fi eficiente, curele se ţin timp de 10-21 de zile (conform prospectului), iar după o pauză de 3-7 zile, ele se repetă, până când analizele microbiologice arată vindecarea.

Dureri de gât, răceli
Durerile de gât reprezintă iritația sau mâncărimea (furnicătură) unei zone a faringelui (gâtului) care se intensifică la deglutiție (înghiţire). Atunci când această durere apare ca urmare a infecţiilor bacteriene sau virale, alergiilor sau inflamațiilor, se poate apela la remediul cu albastrul de metil.

Albastrul de metil are proprietati antibacteriene
♣ Încă de la primele dureri, se aplică local albastru de metil, folosindu-se un beţişor de urechi. Se aplică câte puţin pe ambele amigdale, chiar dacă gustul este amar. Aplicarea locală realizată încă de la primele simptome poate duce la reducerea inflamaţiei în doar 5-6 ore.

Afte bucale
Leziuni simple sau ulceraţii dureroase, aftele bucale apar la nivelul gurii, fiind cauzate de un virus. Pe lângă menţinerea unei igiene riguroase (cea mai importantă măsură de prevenire şi tratament), se poate apela şi la un leac cu albastru de metil, care luptă eficient împotriva infecţiilor cavităţii bucale.

♣ Se toarnă câteva picături de albastru de metil pe un tifon uscat şi se tamponează cu el în gură. În cazul în care candidoza bucală persistă mai mult de 5 zile, se recomandă sfatul specialistului.

Răni uşoare
Pielea noastră este populată de peste 250 de specii de bacterii, multe dintre ele cauză de infecţii cutanate. Prin urmare, orice plagă este infectată de la bun început şi trebuie sterilizată. Zgârieturile, tăieturile şi juliturile, fac parte din viaţa de zi cu zi şi chiar dacă nu sunt atât de grave, există riscul să se infecteze sau să lase cicatrici neplăcute.

♣ Albastrul de metil este o substanţă cu proprietăţi antibacteriene, fiind folosit şi pentru dezinfectarea rănilor uşoare, superficiale. Cu un pansament steril, îmbibat în albastru de metil, se şterge rana închisă, însă nu agresiv.

Singurul aspect negativ este că, pentru timp limitat, remediul colorează pielea unde este aplicat.

Loading...